wij maken gebruik van cookies

De website van Maselis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is het sleutelwoord bij Maselis. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1829 staat de kwaliteit van de producten, de grondstoffen en de granen op de eerste plaats. Maselis was toen immers vooral gespecialiseerd in het veredelen en vermeerderen van zaaigranen en dan is kwaliteit meer dan een betrachting. Het is een eis. Die eis is de maatstaf van het bedrijf gebleven. De doorgedreven verticale integratie en de integrale ketenbeheersing zijn dan ook tekenende voorbeelden van deze zorg.
Van elk product dat het bedrijf verlaat, kan de oorsprong achterhaald worden. Niet alleen kan het productieproces nagegaan worden voor elk van de eindproducten, of het nu gaat om meel, voorgekookte tarwe of een kant-en-klaar ontbijt: elk product is eveneens traceerbaar tot aan de grondstof.
Deze verregaande ketenbewaking, waarbij diverse parameters van begin- tot eindpunt gemonitord worden, wordt door Maselis permanent nagestreefd, en dit gebruik makende van een ver doorgedreven traceer- en registratiesysteem.

 


Dit systeem vormt op zijn beurt onderdeel van het FSSC 22000 kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitssysteem omvat een ver doorgedreven HACCP systeem en dit is tevens de beste garantie voor een gezond en kwalitatief eindproduct.
 

Lees meer

De controles van onze producten garanderen continu een kwaliteitsvast product. De kwaliteitscontroles beperken zich niet tot de visuele en fysieke parameters. Ze omvatten eveneens de microbiologische- en chemische analyses die ons een voedselveilig product garanderen. Door eigen analyses, samenwerkingen met externe erkende labo's, deelnames aan ringtesten, garanderen wij een veilig product met de nodige borging van de gebruikte productie- en controlemethodes. 

Lees meer


BEKIJK ONZE CERTIFICATEN

" Maselis draagt kwaliteit steeds hoog in het vaandel "

Certificaten

ISO 14001:2015

SGS Belgium

Kosher Certificate 2021- 2023

HAGER KASHRUS COMMITTEE

ANTWERP

BIO-CERTIFICAAT

BE-BIO-02

TUV NORD - INTEGRA

NON GMO Supply Chain Standard-certificaat

Supply Chain Standard

SGS

Valid IT non GMO-certificaat

Eurofins UK

Food Safety System Certification 22000

SGS Belgium

FCA-certificaat

AIB-VINCOTTE INTERNATIONAL sa