Europese leverancier van graanproducten

Maselis kan het

Uw voedingsexpert in Roeselare bij transformatie van graan tot ingrediënt.

"Mission-statement"

Maselis wil door het aanhouden van de hoogste waarden en standaarden de meest betrouwbare partner zijn bij de productie van graanproducten voor de brede voedingssector in Europa.

Om deze missie te realiseren hebben wij de medewerking nodig van iedereen om vijf belangrijke objectieven te realiseren:

GROEI EN INNOVATIE

Vandaag durven denken over productieprocessen, producten en service voor morgen, waarin duurzaamheid centraal staat. Het denken op lange termijn is bij Maselis na 200 jaar een evidentie.

WERKNEMERSTEVREDENHEID

Onze medewerkers zijn een onmisbare schakel in ons bedrijf en daarom is er veel aandacht voor een goede werksfeer. In bredere zin zet Maselis ook haar schouders onder verschillende goede doelen, zowel lokaal als in het buitenland. ‘ We care and we respect! ’

RENDABILITEIT

Het behalen van positieve cijfers, waardoor duurzame investeringen in onze toekomst mogelijk blijven

KLANTENTEVREDENHEID

Maselis is een belangrijke schakel voor veel takken van de Europese voedingsindustrie. Een sterke focus op klanttevredenheid is cruciaal om deze positie verder te versterken.

VOEDSELVEILIGHEID

Iedereen draagt medeverantwoordelijkheid over de voedselveiligheid, samen moeten we ons hiervoor inzetten, elke dag opnieuw.
Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!