wij maken gebruik van cookies

De website van Maselis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Traceren

Van elk product dat het bedrijf verlaat, kan de oorsprong achterhaald worden. Niet alleen kan het productieproces nagegaan worden voor elk van de eindproducten, of het nu gaat om meel, voorgekookte tarwe of een kant-en-klaar ontbijt: elk product is eveneens traceerbaar tot aan de grondstof.
Deze verregaande ketenbewaking, waarbij diverse parameters van begin- tot eindpunt gemonitord worden, wordt door Maselis permanent nagestreefd, en dit gebruik makende van een ver doorgedreven traceer- en registratiesysteem.

 


Dit systeem vormt op zijn beurt onderdeel van het FSSC 22000 kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitssysteem omvat een ver doorgedreven HACCP systeem en dit is tevens de beste garantie voor een gezond en kwalitatief eindproduct.
 

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

Mocht uw bedrijf of organisatie interesse hebben in een samenwerking met Maselis, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden een ruime waaier aan producten en verwerkingsmogelijkheden die u vast kunnen bekoren. Aarzel niet.Contacteer ons

" Maselis draagt kwaliteit steeds hoog in het vaandel "

Certificaten

ISO 14001:2015

SGS Belgium

Kosher Certificate 2023- 2024

HAGER KASHRUS COMMITTEE

ANTWERP

BIO-CERTIFICAAT

BE-BIO-02

TUV NORD - INTEGRA

NON GMO Supply Chain Standard-certificaat

Supply Chain Standard

SGS

Valid IT non GMO-certificaat

Eurofins UK

Food Safety System Certification 22000

SGS Belgium

FCA-certificaat

AIB-VINCOTTE INTERNATIONAL sa