wij maken gebruik van cookies

De website van Maselis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

BIO/GMO-vrij

Het zal inmiddels al duidelijk zijn dat het voortdurend streven naar het aanmaken van producten van hoge kwaliteit zonder twijfel zijn weerslag heeft op de gezondheid van de eindgebruiker. Daarom bijvoorbeeld vermijdt Maselis het gebruik van pesticiden zoveel mogelijk, en waar het om bio-producten gaat, worden zelfs alle niet-natuurlijke bestrijdingsmiddelen resoluut en onder strenge controle geweerd. Dit is geen nieuwe houding.

 

 

Al sinds 1975 zet Maselis zich actief in voor een biologische voeding en een gezonder milieu. Alle Maselis-producten zijn dan ook puur, zuiver, natuurlijk en vrij van genetische manipulatie, zoals terecht wordt geëist door de moderne consument. Samen met dochterbedrijf Mulder Breakfast Cereals is ze dan ook gecertificeerd voor biologische productie.

Zo bewijst Maselis dag na dag dat volksgezondheid niet zozeer een kwestie van wetten is, maar van waakzaamheid, beroepsernst en kwaliteitsbewuste bedrijfsethiek.

Noem het gerust: een voorbeeldige traditie.

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

Mocht uw bedrijf of organisatie interesse hebben in een samenwerking met Maselis, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden een ruime waaier aan producten en verwerkingsmogelijkheden die u vast kunnen bekoren. Aarzel niet.Contacteer ons

" Maselis draagt kwaliteit steeds hoog in het vaandel "

Certificaten

ISO 14001:2015

SGS Belgium

Kosher Certificate 2021- 2023

HAGER KASHRUS COMMITTEE

ANTWERP

BIO-CERTIFICAAT

BE-BIO-02

TUV NORD - INTEGRA

NON GMO Supply Chain Standard-certificaat

Supply Chain Standard

SGS

Valid IT non GMO-certificaat

Eurofins UK

Food Safety System Certification 22000

SGS Belgium

FCA-certificaat

AIB-VINCOTTE INTERNATIONAL sa