wij maken gebruik van cookies

De website van Maselis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Onderhoudsmecanicien dagploeg

Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van ons machinepark en dit op mechanisch vlak, gaande van het vervangen van riemen en lagers tot het zoeken van technische oplossingen voor de storingen aan de productielijnen. 

Je voert specifieke en persoonlijke reinigingstaken uit, je controleert bepaalde werkzaamheden en registreert de problemen en uitgevoerde taken. 


Sollicitatieformulier

Profil

We zoeken een gemotiveerde technieker met een ruime theoretische en praktische kennis op vlak van mechanica. 

Je kunt zelfstandig werken en administratieve taken ( registraties) schrikken je niet af.

Je bent bereid om om de 5 weken van wacht te zijn (permanentie) , dit in samenspraak met de collega's. Je bent bereid om in te springen in ploeg indien nodig.

Je beheerst het Nederlands, zowel geschreven als gesproken zeer goed. 

Ce que nous offrons

Je komt terecht in een hecht team. Het is een boeiende en zeer gevarieerde DAGjob. We bieden jou een uitgebreide interne opleiding en een goede verloning aangevuld met extra-legale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fruit op het werk,….).

Maselis

Maselis est un producteur de denrées alimentaires et d'ingrédients à base de céréales établi en Belgique.

Postuler pour un emploi

Interessé? Contacter Liesbeth Geleleens au numéro: 051/20.31.11. Vous pouvez aussi envoyer votre candidature à jobs@maselis.be


Cliquez ici pour postuler


Postes vacants
Opérateur trois-huit

  • Nous cherchons actuellement un opérateur trois-huit. Vous dirigez les différents procédés/différentes lignes, à savoir le nettoyage, l'étuvage, l'aplatissage, le séchage, le refroidissement et le criblage. Vous intervenez en cas de défaillance.
  • Vous êtes également responsable de la qualité de la production. Ainsi, vous effectuez des contrôles réguliers, notamment des mesures de l'humidité, le contrôle du poids spécifique, des contrôles granulométriques, etc.
Lire la suite !

TEAMLEADER TECHNISCHE DIENST

Als teamleader stuur je de techniekers aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van werkorders m.b.t. herstellingen, montage en onderhoud van het machinepark en de opvolging ervan. 
Het regelen van de wachtdienst en verlofplanning hoort uiteraard bij het takenpakket. 

Je werkt ook effectief mee op de werkvloer, dus de hands-on mentaliteit blijft een must. Ook operatoren die technische vragen hebben, zullen jou als 1°aanspreekpunt hebben.

Je denkt actief en creatief mee aan mogelijke wijzigingen en aanpassingen aan het productieproces ten voordele van de veiligheid, kwaliteit, beschikbaarheid en rendement en je rapporteert aan het diensthoofd technische dienst

Lire la suite !

" Chez Maselis, la qualité est toujours au premier plan "

Certificats

ISO 14001:2015

SGS Belgium

Kosher Certificate 2023- 2024

HAGER KASHRUS COMMITTEE

ANTWERP

CERTIFICATE BIO

BE-BIO-02

TUV NORD - INTEGRA

NON GMO Supply Chain Standard-certificat

Supply Chain Standard

SGS

Valid IT non GMO-certificat

Eurofins UK

Food Safety System Certification 22000

SGS Belgium

FCA-certificat

AIB-VINCOTTE INTERNATIONAL sa